Bicicleta Pegas Star Wars 2017

Fii primul care scrie o recenzie

Acest produs nu mai face parte din oferta Xtreme Riders.

Descriere

Bicicleta fara pedale Pegas Star Wars fabricata in 2017 este o bicicleta de copii avand diametrul rotii de 12 cu cadrul din lemn.

Bicicleta fara pedale din lemn pentru copii. Bicicletele fara pedale pentru copii sunt construite pe principiul “daca poti sa mergi, poti sa te dai pe bicicleta”!

Designul acestora are la baza ideea imbunatatirii balansului pe doua roti si a invatarii mersului pe bicicleta. Prin aceasta metoda de deplasare, copilul dumneavoastra isi va dezvolta abilitatile de coordonare si increderea in sine. Este o metoda ideala de invata mersul pe bicicleta la varste fragede. Aceste biciclete au in vedere, prin constructia lor simpla, siguranta copilului in timpul utilizarii ei. Astfel, se poate face o tranzitie naturala si eficienta catre bicicletele cu pedale, iar copilul dumneavoastra poate invata mersul pe doua roti in confortul personal incepand cu varsta 2 ani. Model atractiv cu marca inregistrata Disney®, vopsea in culori vibrante, constructie de calitate si finisaje pe masura.

Bicicleta Pegas Star Wars 2017

Imagini

  • Bicicleta Pegas Star Wars 2017

Specificații

Bicicleta Pegas Star Wars 2017Tip
Copii

Dimensiune Roată
12

Furcă
Consolidata

Anvelope
Roti dib spuma EVA de 12 inch

Șa
Ergonomica si ajustabila in inaltime intre 36 - 39 cm

Greutate KG
2.2000

Caracteristici produs

Marcă PEGAS
Cadru Copii
Diametru roată 12"
An fabricație 2017